0

Ezengin Grup Editör Ekibi
30 Ekim 2023

Su yalıtımı, kar ya da yağmur gibi hava koşullarından, toprak altından zamanla gelecek yeraltı sularından binayı ya da yapıyı korumak amacıyla yapılan uygulamalara verilen isimdir. Doğru bir şekilde yapılmayan su yalıtımından istenilen sonuç alınamaz. Bu sebepten ötürü, su yalıtımı esnasında malzeme seçimi, detayları doğru analiz etmek ve profesyonel bir ekiple çalışmak hem binanın uzun ömürlü olması için hem de daha büyük felaketleri önlemek için hayati önem taşımaktadır.

Anadolu Yakası Su Yalıtım Avantajları

Su yalıtımı yapmaya karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken diğer nokta doğru firma ile çalışmak olmalıdır. Zira doğru kişilerle çalışmadığınızda su yalıtımı yapmak bir yana dursun harcadığınız para boşa gider ve binaya da zarar verilir. Bu sorunlarla karşılaşmamak için bu alanda profesyonel hizmet veren Anadolu Yakası Su Yalıtımı ekibi ile çalışabilirsiniz. Anadolu Yakası Su Yalıtımının sizlere sağlayacağı avantajları şu şekilde özetlemek mümkün:

  • Su yalıtımı sayesinde yapının ya da binanın ekonomik ömrü süresince yapı ve bina güvenliğinin korunmasını sağlar.
  • Su yalıtımı, %50 oranında su tüketimini azaltır.
  • Su yalıtımı, binalardaki ya da yapılardaki taşıyıcı kolonlarda bulunan demirlerin korozyona uğrayarak, paslanmasını ve taşıma kapasitesinin düşmesini engellemektedir.
  • Su yalıtımı, binalardaki nem, rutubet, küf ve mantar gibi oluşumların önüne geçer.
  • Su yalıtımı, çatı ve teraslardan gelecek olan suyu engeller.
  • Su yalıtımı, havuz ve su depolarındaki su kaçaklarını engeller.

Anadolu Yakası Su Yalıtım Alanları

Anadolu Yakası su yalıtımının kullanıldığı ve uygulandığı belirli alanlar bulunmaktadır. Bu alanlar arasında temel ve perde duvarlar, çatılar, teraslar, ıslak hacimler, viyadükler, tüneller, havuzlar, kanaletler ve göller bulunmaktadır. Su yalıtım fiyatları, uygulanan bu alanlara göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak, çatıya uygulanan bir su yalıtım fiyatı ile tünele uygulanan bir su yalıtımın fiyatı aynı değildir. Bu sebepten ötürü, Anadolu Yakası su yalıtımı fiyatları hakkında net ve sabit bir bilgi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası su yalıtım fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve detaylı bilgi için Ezengin Grup firması ile iletişime geçebilir ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak takip edebilirsiniz.