0

Ezengin Grup Editör Ekibi
30 Ekim 2023

ANADOLU YAKASI SU YALITIM

Evlerimiz, bizi dışarıdan koruyan, hayatımızı güvenle ve huzurla geçirmemizi olanak sağlayan yegane sığınaklarımızdır. Yeri geldiğinde bizzat canlılardan yeri geldiğinde de tabiatın bizzat kendisinden, hava olaylarından kendimizi muhafaza etmek amacıyla evlerimize ihtiyaç duyarız. Bununla beraber bizler için huzurlu ve güvenli bir ortam oluşmuş olur. Ancak bunu yaparken evlerimiz bazen yetersiz kalabilir, bazen de zamanla yıpranabilir. Çünkü doğayla karşı karşıya olmak kolay değildir. Yeri geldiğinde yağmurun yoğun miktarda suya ve neme sebebiyet vermesi, yeri geldiğinde ise karın ve soğuğun duvarları hayli dondurduktan sonra bir de yoğun sıcaklıkların etkisi, bina yapısını yıpratır. Bununla beraber yerin altındaki sular da zeminden bir olumsuz etkiye sebep olabilir. Özellikle suyun ve nemin yarattığı sorunlar bina için hayli sıkıntılı olabilir.

Su Yalıtımı

Suyun ve nemin dengesiz iletişimi, binada çürüme yaratabilir, çatlaklara sebebiyet verebilir. İçeriye su sızıntılarını mümkün kılabilir. İçerideki ses, ısı ve su izolasyonlarını neredeyse yok eder. Bunların giriş çıkışını kolay hale getirir. Bu da evi, huzurlu ve yapıcı bir yuva olmaktan çıkarır. Bunun önüne geçebilmek, özellikle istenmeyen suyu, sızıntıları ve oluşturabileceği hasarları çözebilmek için su yalıtımı gereklidir. Su yalıtımı, bu hasarların önlenmesi için gerçekleştirilir. Bu da rutubeti azaltır, bina izolasyonunun yapısını korur ve binanın ömrünü uzatır. Bu durumda, su yalıtımına harcanan para ve emeğin karşılığını, özellikle uzun vadede fazlasıyla karşılamaktadır. Çeşitli ihtiyaçlara göre çeşitli materyaller kullanılarak yapılan su yalıtımı, bina içinde ve dışında birçok yerde kullanılır.

Anadolu Yakası Su Yalıtım

Su yalıtımı, temele ve zemine, balkonlara, teraslara, banyo ve tuvaletlere, su depolarına, çatılara ve bina dışında zorlanacak kısımlara ve bununla beraber birçok alanda kullanılabilir. Kısacası suyun temas edip de sorun yaratabileceği her kısımda, her binada kullanılabilir. Kristalize, çimento esaslı, bitüm kauçuk temelli, akrilik likit membran gibi, kullanıldığı yere, duyulan ihtiyaca göre farklılaşan birçok çeşit su yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Ezengin Grup olarak bizle iletişime geçerek Anadolu Yakası su yalıtım malzemesi ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Anadolu Yakası su yalıtım malzemeleri ve diğer inşaat- yapı malzemelerimiz için tek hizmet noktamız değil. Tüm Türkiye’den, toptan alışverişlerinizde sipariş verebilirsiniz.