0

Ezengin Grup Editör Ekibi
30 Ekim 2023

Anadolu Yakası Su Yalıtımı

      Anadolu yakası su yalıtımı bakımından fazla talep gören yerlerden biridir. Bölge içerisinde yoğun şekilde yerleşim olması durumu tetikler. Ayrıca firma ve şirket sayısının fazla olması da su yalıtımı ihtiyacını ortaya koyar. Su yalıtımı isminden anlaşılacağı üzere suyun izole edilmesi işlemidir. Su yalıtımı genellikle yapıların ve betonların su geçirmesini önlemek için yapılmaktadır. Suyun dış tarafa yansımaması için izole edilme işlemidir. Ters şekilde de su yalıtım işlemi yapılabilir. Suyun içeride kalması için de çeşitli yerlerde tercih edilir. Suyun iç bölgede kalmasını gerektiren durumlar havuz, göl, su deposu gibi alanlardır. Suyun dışarı taşımaması ve alanın içerisinde kalması amaçlanır. Ev versiyonunda ise dışarıdan suyun eve veya şirketlere girmemesi için uğraş verilir.

     Binalar içinde su yalıtımı yaptırma işlemi önemli ve gereklidir. Özellikle kış aylarında zorlu hava koşulları görülmektedir. Yağmur, kar, çamur gibi sulu hava şartları binaya sızabilir. Kötü iklim etkileri sonucunda binada yıpranma ve deformasyon görülür. Bu durum sonucunda binanın dayanıklılığı azalarak olası doğal afetlere karşı direnci azalacaktır. Ezengin grup olarak su yalıtımı aşamasında uygun şekilde hareket ederiz. Firmamız uzun yıllardır alanında hizmet veren popüler yerlerden biridir. Uygun fiyat seçenekleri ile yüzlerce müşteri portföyüne sahiptir. Ezengin grup sadece Anadolu yakasında değil tüm İstanbul içerisinde hizmet sağlar. Ayrıca Türkiye genelinde de önden bilgi verilmesi halinde destek sağlanır.

       Su yalıtımı yaptırırken bazı yöntemler ve çeşitler karşımıza çıkar. En yaygın kullanılan su yalıtımı biçimi çimento ile yapılandır. Genellikle banyo gibi ıslak alanlara tercih edilen ilkel ama etkili yöntemlerden birisidir. İkinci olarak likit su yalıtımı türü karşımıza çıkar. Astar, sprey ve rulo gibi malzemeler ile yapılan işlemdir. Bitümlü su yalıtım yöntemi ise asfalt kaplama işlemi adıyla da karşımıza çıkan popüler işlemlerden birisidir. Aynı şekilde bitümlü membran yöntemi, poliüretan likit membran yöntemi gibi türlerde bulunur. Ezengin grup olarak amaca ve ihtiyaca uygun şekilde tespit yapılarak hizmet verilir. Hangi yöntem size uygunsa ona göre destek sağlanarak hareket edilir.