0

Ezengin Grup Editör Ekibi
8 Ağustos 2023

RedPaint

Gelişen teknoloji sayesinde bir çok noktada değişim ve evrim karşımıza çıkmaktadır. Özellikle dekorasyon ürünleri ve tadilat içerikli ürünlerde bir hayli gelişim gözlenir. Teknolojinin ve elektroniğin gelişmesi her konuda etkileşimi tetikler. Bu etkileşimlerden bir tanesi de boya sektörüdür. Duvar boyaları ve evlerde kullanılan boyalar tekno gelişim sürecinde bambaşka boyutlara erişmiştir. Boyalar artık özel makinelerden istenilen kodlara ve türlere göre saniyeler içerisinde üretim yapmaktadır. RedPaint firması boya sektöründe önde gelen firmalardan biridir. Özel ve son teknoloji ile üretime girmiş boyaları dünya ve ülke genelinde fazla kullanılmaktadır.

Boyaların bir çok çeşidi bulunur. RedPaint seramik boya çeşitleri yaygın halde kullanılan ve eşi benzeri olmayan çeşitlerden biridir. İnsanlar için kışın evlerin ve firmaların aşırı soğuması, yazın ise aşırı ısınması problem teşkil eder. Bu nedenle ısı yalıtımı yaparak denge kurmak isterler. RedPaint seramik boya tecrübesi ile ısı yalıtımı sadece bir boya ile gerçekleştirilen hale gelmiştir. Ayrıca insanların en büyük sorunu genellikle duvarda oluşan rutubet ve nemdir. Bu rutubet ortamı duvarlarda nemlenme ve döküntü yapmaktadır. Hatta rutubet kokusu da oluşmaktadır. RedPaint seramik boya versiyonunda rutubet ve nem önleyici boyalarda bulunmaktadır. Küf önleyen ve yangına karşı dayanıklı yanmaz boyalarda seramik boya çeşitleri arasında yerini almaktadır.

RedPaint firması merkez bakımından İstanbul içerisinde yer alsa da hizmet olarak tüm dünyaya açılmıştır. Kaliteli ve efektif ürünleri ile dünyadaki bütün pazarlarda boya kategorileri bakımından öncüdür. Çin ve Avrupa ülkelerinden birçok müşteri RedPaint firması ile çalışmaktadır. Bu denli talep görmesinin sebeplerinden biri de boya sektörünün gelişiminde önce olmasıdır. Termal boya çeşitleri de bu durumların başında gelir. Sadece daire içi değil binaların ve firmaların dışını da çeşitli dekorlarla boyamak mümkündür. Kalite ve tecrübe ile harmanlanmış firma Uluslararası bir statüye erişmiştir. Bu alanda çeşitli dünya çapındaki kurumlardan ödüller alarak nam salmıştır. Basit bir boya firmasından ziyade üst segment boya fabrikasına dönüşmüştür. Firmanın birçok distribütörü de bulunur. Türkiye’nin farklı illeri haricinde Irak’ta dahi boya satışı yapılmaktadır. Bu sayede Asya pazarına da firma hizmet vermektedir. Global anlamda büyük inşaat firmaları ve spesifik kurumlarla çalışan RedPaint boya yapımında kullandığı ürünleri çeşitli şekilde filtrelerden geçirmektedir. Sağlıksız şekilde asla imalat yapılmamaktadır.

RedPaint kurumunda boya haricinde özel dekoratif ürünler ve çeşitli amaçla kategorilerde bulunmaktadır. Elastik maddeler sayesinde çatlak ve yangın durdurucu ürünlerde yer almaktadır. Ayrıca mineral mermer sıva ve çeşitli kapatıcı ürünleri de üst klasmandaki RedPaint kurumunda yer almaktadır. Firma binlerce müşterisi ve çalışanı ile dünya devi olma yolunda sürekli ilerlemektedir. Gelecek teknoloji ve jenerasyonlar ile yeni projeler ile ilgili çalışmalar hız kesmeden sürmektedir. Genellikle üst düzey inşaat firmaları tarafından tercih edilmektedir. Bunun nedeni hem uygun fiyatları hem yüksek standartları müşterilere cazip gelmektedir. Eğer firmanız için toplu boya ihtiyacınız var ise RedPaint firması sizin için doğru tercih olacaktır.

RedPaint Nasıl Ulaşırım?

RedPaint kurumuna internet sitesi üzerinden rahatça erişmek mümkündür. Google üzerinden arama yapmanız halinde firma karşınıza kolay halde çıkmaktadır. Bununla birlikte sosyal medya hesapları ve site üzerindeki iletişim numaralarından destek almanız mümkündür. Bu sayede merak ettiğiniz konular hakkında çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Teslimat veya hangi şehir ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet ortamından erişmeniz mümkündür. Sadece kurumsal firmalar değil ev ve bina kaplaması yada boyaması konusunda da RedPaint firması öncü hizmet verir. Bir çok bina ve ev firmadan ürün alarak diğer konutlara fark yaratmaktadır.